
دنیای تجارت امروز با گذشته تفاوتهای بزرگی دارد که این تغییرات وابسته به سرعت پیشرفت تکنولوژی در حال گسترش هستند . همواره کسب و کارهایی موفق تر از دیگران هستند که از انعطاف بیشتری نسبت به این تغییرات برخوردار باشند و ملزومات کسب و کار خود را بویژه در راستای رضایت مشتریان و بالا بردن سطح کیفیت ارائه خدمات و کالا به مشتریان مهیا سازد به عنوان مثال شرایط و راههای ارتباطی ساده و مختلف برای مشتریان ، راههای پرداخت آسان و سریع ، راههای آشنایی مشتریان با مجموعه به صورت آنلاین و موارد بسیار زیادی که قابل بررسی و بحث هستند. همه ی نیازهای کسب و کار ها در حوزه ارتباطی نیستند ، بلکه زیرساختهای مختلفی جهت مدیریت منابع سازمان نیز مورد نیاز است که مهمترین آنها سیستمهای نرم افزاری یکپارچه و آنلاین برای مدیریت کلیه امور مالی ، حسابداری ، مدیریت منابع انسانی ، تولید ، بازرگانی ، حمل و نقل ، آموزش ، حقوق و دستمزد ، ارتباط با مشتریان و غیره می باشند.
برخی از شرکتها به معرفی نرم افزار حسابداری ابری ، حسابداری آنلاین ، حسابداری تحت وب و غیره میپردازند در صورتی که سیستم حسابداری بخشی از سیستم یکپارچه مدیریت منابع سازمان (erp) می باشد .
امروزه مدیران سازمانها نیاز دارند کلیه اطلاعات سازمانشان را به صورت یکپارچه و بدون محدودیت جغرافیایی در هر زمان و هر جا که باشند مشاهده و بررسی کنند که برای رفع این نیاز می بایست از سیستمهای یکپارچه ابری استفاده کنند که شامل همه زیرسیستمهای مورد نیاز سازمان باشند و ترجیحاً مجهز به سیستم هوش تجاری نیز باشد.
با توجه به همه این موارد هر کسب و کاری که قصد دارد با پیشرفت تکنولوژی هم گام باشد و به گفته جان باسو نویسنده وبگاه InfoWorld (مطلب دنیای آینده با رایانش ابری را مطالعه کنید)نمیخواهند از بازار حذف شود الزاماً باید از سیستم های مدیریتی مورد اشاره استفاده کند و در کنار استفاده از سیستم های مدیریت کسب و کار ابری به نظم و سوددهی بهتری در سازمان خود دست یابند.